Η Εταιρεία Μας

Η Ζωή και μαζί της η Ιστορία, ο Πολιτισμός, οι Επιστήμες εξελίσσονται συνεχώς μέσα στον χρόνο. Η Ιατρική, η Επιστήμη της μέριμνας και της προσφοράς στην υγεία των ανθρώπων έχει να επιδείξει σημαντικά επιτεύγματα. Η Υγειονομική Προμηθευτική με την Νέα Ιατρική Αγορά στεγάζεται σε ένα χώρο 1000 mm, για να δημιουργεί, να παράγει, να επιλέγει και να διαθέτει προϊόντα άριστης ποιότητας στον χώρο της υγείας.


Αγαπητέ Αναγνώστη,
Με τον κατάλογο αυτό θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την μεγάλη και άριστη ποιότητα των προϊόντων που διαθέτουμε σε όλες τις κατηγορίες (αναλώσιμα-εξοπλισμός-ορθοπεδικά, βοηθήματα…)


Διαθέτουμε  έμπειρο προσωπικό με γνώσεις και εξειδίκευση, έτσι ώστε να είμαστε κοντά στις ανάγκες κάθε γιατρού αλλά και κάθε συνανθρώπου μας για να του παρέχουμε κάθε δυνατή μέριμνα μέσα από τα προϊόντα μας. Αυτός είναι ο στόχος μας, ο καθημερινός μας αγώνας.


Μέσα από τον κατάλογο αυτό θα θέλαμε να μας δώσετε την δυνατότητα να  γνωριστούμε και να αξιολογήσετε την προσπάθειά μας στο να ανταποκριθούμε στις συνεχείς απαιτήσεις σας.


Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την καλή σας συνεργασία και σας παρακαλούμε για οποιαδήποτε απορία ή περαιτέρω διευκρίνιση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.Για την εταιρεία
Ο Γενικός Διευθυντής
Γεώργιος Δ. Θεοδόσης